Despre noi


Când o companie tânără dispune de tehnologie de calitate, o echipă experimentată şi personal atent calificat, ea se poate concentra asupra a ceea ce este cu adevărat important : clientul.”

Coordonatori:


Cristina Mitrofan - Director generalCristina Mitrofan - Director general
16 decembrie 1975

Absolventă a Universităţii Romano-Americane, secţia Economia Turismului şi a Colegiului de Tehnică Dentară C-tin. Gaucan, secţia "Profilaxie Stomatologică", Cristina Mitrofan aprofundează acum studii de management. Este o persoană serioasă, inteligentă şi ambiţioasă, al cărei simt practic şi fler pentru afaceri au contribuit decisiv la conturarea firmei CRISTEM.
Experienţa câştigată lucrând într-o clinică stomatologică m-a ajutat să înteleg cât de importantă este calitatea serviciului de curăţenie oferit  şi mi-a crescut exigenţele în raport cu ofertele de servicii, în general.”

În anul 2003  se infiinţează firma CRISTEM serv. În 2006 firma CRISTEM a avut contract cu SC Neptun-Olimp SA pentru administrarea hotelului Neptun. Acest parteneriat a  îmbogăţit semnificativ experienţa CRISTEM în servicii de curăţenie hotelieră.


Gabriela Ghiban – Coordonator marketingGabriela Ghiban – Coordonator marketing
15 noiembrie 1967

A absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice, AL. I. Cuza din  Iaşi, specializarea  finanţe – contabilitate. A urmat ulterior, la CODECS, cursul de management competitiv şi cursul de management financiar. Este o fire dinamică şi hotărâtă şi crede cu tărie în succesul proiectelor CRISTEM.Daniela Vasile - Coordonator echipeDaniela Vasile - Coordonator echipe
12 iunie 1961

Dana Vasile coordonează echipele de curăţenie CRISTEM şi are o mare experienţă în lucrul cu oamenii.
A absolvit "şcoala gardienilor publici", ceea ce a învăţat-o că seriozitatea este pasul numărul unu în relaţiile cu angajaţii şi beneficiarii.
Are în spate o bogată experienţă, fiind timp de 4 ani coordonator de hipermarchet.

Lucrează de un an pentru firma CRISTEM şi este foarte iubită de toţi colegii de echipă şi respectată de către clienţii CRISTEM.


Personal
ADRIANA, GEORGETA, GABRIELA, SOFICA, CRISTINA, MARIANA… sunt „obsedate” de curăţenie. Toată ziua freacă, spală, lustruiesc. Fac parte din echipa atent instruită pentru a vă mulţumi pe deplin.

Doreşti să te alături echipei „CRISTEM Cleaning”? Cunoşti pe cineva dornic să se alăture echipei noastre? Eşti chiar tu interesat(ă) să lucrezi alături de oameni motivaţi, dinamici şi bine instruiţi? Dacă răspunsul tău este da… trimite CV


Suntem o firma serioasă, cu personal discret, activ şi flexibil.

Ce putem să facem pentru dumneavoastră?
Curăţenie de calitate la un preţ corect.

Nu dorim să vă facem „capul – calendar” cu listele noastre de servicii de curăţenie, proceduri şi echipamente. Dacă v-ar fi preocupat  aceste detalii, probabil că v-aţi fi făcut propria dumneavoastră firmă de curăţenie.  Ştim că vă interesează finalitatea serviciilor noastre: curăţenia. Totul rapid, eficient şi discret.
Paradoxul e că toate acestea sunt doar simple promisiuni… dumneavoastră cumpăraţi promisiunea noastră de a vă face curăţenie.. Şi evaluaţi la final. Dacă  aveţi curiozitatea să intraţi în detalii click aici!

Dacă nu sunteţi mulţumit
Ne-am gândit şi la acest aspect.
Nu este cazul să vă faceţi griji pentru obiecte importante şi de valoare din spaţiile dumneavoastră. Probabilitatea ca acestea să fie deteriorate de către echipele de curăţenie este minimă. Oamenii noştri au fost atent instruiţi pentru a mânui echipamentele de curăţenie. În caz de accidente,  CRISTEM cleaning beneficiază de poliţă de asigurare, astfel încât bunurile dumneavoastră sunt în deplină siguranţă şi sunt acoperite.

Nu vă rămâne decât să vă concentraţi pe ceea ce este important pentru dumneavoastră. Curăţenia lăsaţi-o în seama noastră.